©2018 by Double-U. Proudly created with Wix.com

EASYWORK

Op zoek naar een IT-bedrijf? Niet nodig.

Met EasyWork is alles veel eenvoudiger.

Wat is EasyWork?

 

EasyWork is een cloud-oplossing waarbij we zorgen dat AL uw huidige programma's op en via het internet werken. Dit geldt zowel voor al uw standaard programma’s (Excel, Word, PowerPoint, Outlook, edm.) maar ook voor al uw maatsoftware. In 1 klap bent u dan helemaal in de cloud met alle voordelen van dien. En dat zonder IT-bedrijf!

Wat zijn de voordelen?

 

We zetten de belangrijkste graag op een rijtje:

  • U werkt waar en wanneer u wil want uw bedrijf, uw software en uw bestanden zijn beschikbaar vanaf elke pc via een beveiligde login.

  • Uw continuïteit is gegarandeerd. U bent immers zeker dat u steeds verder kan werken. Een PC-crash? Werk onmiddellijk verder op een andere PC.

  • U bent 100% flexibel want u kan het aantal gebruikers op elk moment aanpassen.

  • U bent veilig want wij bewaren uw data in een beveiligde omgeving en we nemen voldoende back-ups.

  • U bespaart heel wat kosten omdat u niet hoeft te investeren in eigen infrastructuur, servers, onderhoud en dergelijke. U dient enkel nog de PC’s en printers aan te schaffen en u hangt niet af van een extern IT-bedrijf.

  • U verliest geen tijd aan het kopen, installeren en up-to-date houden van uw software want dat doen wij en is allemaal inbegrepen. Ook hier heeft u geen IT-bedrijf voor nodig.

  • U hebt geen extra kosten en tijdverlies omdat u moet wachten op de support van een IT-bedrijf die ter plaatse moet komen. Ook bij ons krijgt u 24/7 telefonische ondersteuning.

 

Voor welke bedrijven?

EasyWork is geschikt voor elk bedrijf, zowel zelfstandigen, kleine als grote bedrijven.

Wat zijn de kosten?

 

U betaalt een vast bedrag per maand al naar gelang uw wensen en behoeften. EasyWork is al beschikbaar vanaf 60 euro per medewerker per maand. Bent u nieuwsgierig naar de kosten van onze service voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met u naar de ideale oplossing voor uw situatie.