+32 2 580 20 07 help@double-u.be

Hoe beveilig je al je apparaten?

Vaak zijn computers niet optimaal beveiligd. Wij sommen even op hoe je jouw computerveiligheid kan verbeteren: 

✓ Antivirus

✓ Patchmanagement

✓ Back-ups

✓ VPN

✓ EasyWipe

Lees hieronder meer over deze producten! 

Meer weten over de beveiliging van je hardware?

CONTACTEER ONSLAAT ONS BELLEN

Voordelen?

s

Antivirus

Een antivirus is een belangrijk middel om jouw computer veilig te houden. Maar een degelijke oplossing vraagt om de juiste configuratie en monitoring. Speel op zeker: laat ons jouw computer beveiligen.

n

Patch management

Een patch is een update van jouw computer. Zo dicht jouw computer beveiligingslekken in zijn systeem. Wij beheren de updates van de computers en zorgen ervoor dat deze steeds de laatste updates correct ontvangt en installeert.

VPN

Ervaar de veiligheid van een versleutelde verbinding met 256-bits AES data-encryptie, samen met onze unieke Cyber Alarm-oplossing. Deze scant op de achtergrond het verkeer op veiligheidsrisico’s. Zo kan je vertrouwen op een volledig veilige verbinding, zoals het hoort.

EasyWipe

Met EasyWipe wissen wij jouw data 100%. GDPR-compliant en de meest veilige manier om oude toestellen door te geven aan een andere eigenaar.

Back-ups van mails, data, …

Loopt het toch fout? Dan is het belangrijk om te kunnen terugvallen op een degelijke back-up van je gegevens. Wij zorgen voor een back-up van je computers, server, e-mails en OneDrive of Sharepoint.

Ben je zeker over jouw beveiliging?

Vraag hier een een security check aan!