©2018 by Double-U. Proudly created with Wix.com

EASYPHONE

 

Vaste telefonie met eindeloze mogelijkheden

 

Hoeveel betaalt u precies voor telefonie per maand? Veel kmo’s in België kunnen op deze vraag geen exact antwoord geven. Meestal bestaat een contract uit een vast bedrag voor een abonnement en een variabel bedrag voor gesprekskosten. Daarnaast is het niet mogelijk om uw vaste telefoonnummer mee te nemen wanneer u verhuist naar een andere zone. Double-U heeft daarom de ideale oplossing voor kmo’s: EasyPhone met VoIP.

Wat is VoIP precies?

 

De afkorting VoIP staat voor ‘voice over IP’. In eenvoudig Nederlands betekent dit ‘bellen via het internet’. Voor het bellen met de VoIP-technologie maakt u gebruik van de bestaande internetverbinding. Daarbij maakt het niet uit waar uw toestel staat: op kantoor, thuis, in een hotel in Italië, zolang er internet beschikbaar is kunt u gewoon bellen en gebeld worden met uw Belgische telefoonnummer. Bovendien zijn er nog een aantal andere voordelen:

  • Voordelig (vast) tarief

  • Kraakheldere kwaliteit

  • Optimaal bereikbaar

  • Eenvoudig extra toestellen toe te voegen

  • Mogelijkheden zijn eindeloos

Zo past u zelf aan op welke telefoon een inkomende oproep binnenkomt. Het is ook perfect mogelijk om specifieke software te koppelen aan het telefoniesysteem. Hierdoor krijgt u direct de gegevens van de klant op uw scherm te zien wanneer deze belt. Bovendien is verhuizen buiten uw zone geen probleem meer: u neemt uw telefoonnummer gewoon mee.

Bent u klaar voor de toekomst?

 

Met EasyPhone haalt u de toekomst in huis. Wij zorgen voor de installatie of aanpassing van het bestaande systeem en levering van bijbehorende telefoon(s), zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Daarnaast betaalt u een all-in tarief (inclusief gesprekskosten) per gebruiker! Zo heeft u geen onaangename verrassingen meer wanneer u de factuur ontvangt en weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien zijn gebruikers eenvoudig toe te voegen zodat u kunt uitbreiden wanneer u wilt. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies op uw maat.