©2018 by Double-U. Proudly created with Wix.com

EASYSHARE

 

Eenvoudig en veilig gegevens delen binnen en buiten uw organisatie.

 

Stuurt u weleens een e-mail met een bijlage naar een collega of klant met daarin vertrouwelijke gegevens die andere personen niet mogen zien? Of deelt u bepaalde bestanden en heeft u liever niet dat iemand deze print of kopieert? In deze tijden van datamisbruik is het riskant om uw gegevens op een onbeveiligde manier te delen. Daarom heeft Double-U de ideale oplossing voor kmo's: EasyShare.

 

Waarom kiezen voor EasyShare?

 

Allicht heeft u er al van gehoord: GDPR. Deze pricacywetgeving geldt voor alle organisaties in Europa. De regels

die hierin staan, moeten ervoor zorgen dat de gegevens van de Europese burger beter beschermd worden. Hierbij wordt ook gekeken hoe u als bedrijf ervoor zorgt dat deze gegevens goed beveiligd zijn. Daarom is het belangrijk dat u zeker weet dat wanneer u bestanden deelt of e-mailt deze ook alleen kunnen worden gezien door u en de persoon waar deze bestanden voor zijn bedoeld. Dat is precies waarom u best kiest voor EasyShare.

 

Naast uitstekende beveiliging van al de gegevens die u deelt zijn er nog een aantal voordelen aan het gebruik hiervan:

  • Volledige encryptie van gegevens

  • Automatisch beveiligde back-up van gegevens

  • Bestanden delen en synchroniseren vanaf elke locatie en op elk apparaat

  • Geschikt voor computer, tablet en/of smartphone

  • Eenvoudig in gebruik en voordelig in prijs

 

Maar dat is nog niet alles…

 

Met EasyShare beveiligt u niet alleen uw gegevens, u kunt bovendien op voorhand instellen wat de andere gebruikers ermee kunnen doen. Als u een bestand deelt met een aantal collega’s kunt u aangeven wie wat mag zien en wie mag aanpassen. U kan ook documenten sturen naar mensen met zeer beperkte inzagerechten, zodat dat deze documenten niet kunnen worden gekopieerd of afgedrukt kunnen worden zonder uw toestemming.

 

Naast deze voorbeelden zijn er allicht nog andere toepassingen die interessant voor uw kmo kunnen zijn. Twijfel daarom niet en contacteer ons als u vragen heeft of meer wilt weten over deze service. Wij helpen u graag persoonlijk verder en zoeken samen met u naar een oplossing op uw maat.